Utbildning Nagelterapeut

Hos mig kan du som drömmer om att bli nagelterapeut gå din grundutbildning. Du behöver inga förkunskaper!

Jag utbildar i märket BLING💎line och är underskola till KN Nail Products.

Kursen är lärarledd och jag tar emot maximalt 2 elever. Kursen hålls i små grupper för att kunna tillgodose individuella behov av handledning. Jag utgår alltid ifrån elevens förutsättningar och anpassar det praktiska arbetet efter eleven. Lektionerna äger rum i klassrum vid anpassat arbetsbord med utsug.

Utbildningstiden är ca 100 timmar, under ca 4 veckor, vardagar med obligatorisk närvaro. Förlorad tid på skolan måste läsas in, på den tid som skolan sedan kan erbjuda vid senare utbildning. Annars kan diplomering inte ske.

Svårt att få ledigt? Jag kan även erbjuda individuella utbildningar så du kan utbilda dig när du har tid. Kontakta mig så berättar jag mer!

Info@botkyrkabeauty.se

Efter veckorna på skolan så har eleverna individuell praktik hemma. Under hempraktiken har eleven alltid möjlighet till personlig feedback via email, telefon eller även komma till skolan med ytterligare modeller. Rekommendationen är att man gör minst 20 modeller innan man bokar tid för det praktiska provet.

Du förses med ett gediget utbildningsmaterial som ingår i kurspriset. Kurslitteraturen består av vår egen pärm samt MiLady, en kurslitteratur som är på engelska. Dessutom får du en LED-lampa, en övningsarm samt produkter som räcker under utbildningstiden samt för modeller efter utbildningen.

Notera att praktiken sker på modeller som du själv bokar in. I skolan utförs inga elevbehandlingar mot betalning.

Pris: 28.600kr exklusive moms

(Anpassad utbildning kostar 35.750kr exklusive moms)

Anmälningsavgift på 3500kr inklusive moms som ej återbetalas

Tid: 10.00-15.30 med 30 minuters lunch

Anmälan till Nagelterapeututbildningen sker per sms till 076-5565303 eller per Mail till

Info@botkyrkabeauty.se

Du kommer att få lära dig:

• Nagelns anatomi
  • Nagelns sjukdomar
  • Salongshygien
  • Försäljning
  • Kundbemötande
  • Konsultation
  • Manikyr & naturlig nagelvård
  • Geletekniken
  • Produktkännedom
  • Kemi inklusive härdplast & arbetsmiljö (vid certifiering erhåller du även ett härdplastintyg som är giltigt i 5 år)
  • Skulptering på tipp
  • Skulptering på mall
  • Appliceringsteknik
  • Förstärkning på naturlig nagel
  • Problemnaglar
  • Permanent fransk manikyr
  • Återbesök
  • Borttagning
  • Praktik
  • Tidsbeställningar
  • Behandlingar
  • Dekorationsdag då vi går igenom enklare dekorationer

Och mycket mer…..

Utbildningskitet du kommer att få innehåller:

• LED-lampa
  • Cool one step 30 ml
  • Superbond 15 ml
  • Perfect French 30 ml
  • Tack free finish 15 ml
  • Wipes
  • Kloss, 3-stegspolerare, halvmånefil 6 st, bananfil 6 st
  • Tipplåda naturell 500 st
  • Resin
  • Dustbrush
  • Combo HMC fine file 1 st, HMF fine file 1 st, HMF Base file 1 st
  • Övningsarm
  • Cutter
  • Pusher
  • Me Anima organic Nail oil 20 ml
  • Salt glow
  • Lotion
  • Mallar
  • MY LADY bok

Vissa skillnader på tex geléer kan förekomma.

NYHET!

Vill du utbilda dig men känner att du inte har råd? Botkyrka Beauty kan i samarbete med Medical Finance erbjuda delbetalning av din utbildning.

Ansök direkt på

Ange ”Botkyrka Beauty” i din ansökan